Hirdetés

Csornai SE: Megvan a felkészülési program a közelgő szezonra

Csornai SE felnőtt labdarúgó csapata készül már a következő szezonra. A klub vezetősége sikeresen összeállította a felkészülési programot, amelyben számos izgalmas mérkőzés szerepel. 

Hirdetés

Az első felkészülési mérkőzésre 2023. július 1-én, szombaton 10:00 órakor kerül sor. A Csornai SE csapata az FK Raca csapatával csap össze, amely egy szlovák harmadosztályú együttes. 

Néhány nappal később, 2023. július 5-én, szerdán 18:00 órakor, a Csornai SE hazai pályán fogadja a VLS Veszprém csapatát. Ez az összecsapás egy másik magyar harmadosztályú csapattal teszi próbára a Csornai SE-t. 

A Csornai SE felkészülési programjában szerepel továbbá egy szlovákiai vendégjáték is. 2023. július 8-án, szombaton 11:00 órakor a Csornai SE csapata az FK Slovan Duslo Sala ellen lép pályára.

2023. július 15-én, szombaton 10:30 órakor a Csornai SE hazai pályán fogadja a FKM Nové Zámky csapatát, amely szintén a szlovák harmadosztályban szerepel. 

A felkészülési programot egy utolsó találkozó zárja, amelyet a Csornai SE a Király SE ellen vív. Ez a mérkőzés 2023. július 19-én, szerdán 19:00 órakor kerül megrendezésre, és a Csornai SE vendégként lép pályára egy megyei első osztályú csapat ellen. 

A Csornai SE felkészülési programja minden bizonnyal izgalmas és intenzív időszakot ígér a csapat számára. A játékosok elkötelezetten dolgoznak, hogy megfelelő kondícióban és összhangban lépjenek pályára a következő szezonban.

 

 

Hirdetés