Hirdetés

Németh Szabolcs lett a Csornai SE edzője

Németh Szabolcs, UEFA Pro licences edző, többek között az Illés Akadémia Utánpótlásában dolgozott, majd a Dorog együttesével feljutott az NBII-be, 2021-be pedig az NBII-es Haladás irányítását vette át, nemrégiben pedig az FK Raca elleni felkészülési mérkőzésen 1-0-s győzelemmel debütált a Csornai SE felnőtt csapatának kispadján.

Hirdetés

A Csornai SE honlapján kérdezték az újonnan kinevezett edzőt.

Milyen célokkal érkeztél Csornára?

- Szeretném munkámmal a segíteni az egyesületet a fejlődésben illetve a játékosokat a sportban lévő céljaik elérésében a legjobb tudásommal és korábban szerzett tapasztalataimmal.

Mik az első benyomások a csapatról?

- Többet kaptam eddig mint amire számítottam. Magas szintű edzés munka és edzés mentalitás, ami jellemezte a csapatot az első hetekben. Minden játékos magas koncentrációval, fegyelmezetten és elszántan végzi az edzéseket. Egy mondatban megfogalmazva: Egy jó, pozitív hozzáállású csapat, amelynek tagjai fejlődni szeretnének.

Hogy értékeled az első felkészülési mérkőzést?

- Jó úton halad a csapat. Az eredmény mellett a mutatott teljesítménnyel is elégedett vagyok. A fegyelmezettség az intenzitása és sebessége, amellyel játszott a csapat tetszett.

 

A Csornai SE felkészülési programját itt tudja megnézni. 

 

 

Hirdetés