Hirdetés

Döntetlent játszott a Csornai SE az ETO ellen

Bőven a megye I. osztályt meghaladó színvonalú, jó iramú mérkőzésen gól nélküli döntetlent ért el a Csorna az ETO ellen.

Hirdetés

Bátor játékot felvállalva a Csorna méltán egyenrangú ellenfele volt az ETO-nak. Mindkét csapat előtt akadtak-kisebb nagyobb lehetőségek, de a mérkőzés helyzete a Csorna előtt volt, amit nem sikerült kihasználni. Így sincs semmi szégyenkezni valója a csapatnak. Lüktető, magas színvonalú mérkőzésnek pontosztozkodás lett a vége.

Családi János: - A rendszerváltás óta szeretett volna a Csorna az NBII-ben játszani, ez a mai napon eredményesen megtörtént.

A mérkőzést Oross Márton szövetségi edző is megtekintette.

Oross Márton: - Nagyszerű időben, nagyszerű körülmények között osztályt meghaladó irammal, színvonallal játszott egymással a két élcsapat. Tetszett a fiatalok hozzáállása, mindkét csapat átlagéletkora alacsony volt. Érdemes volt ezt a mérkőzést megtekinteni. Több ilyen mérkőzésre lenne szükség, és akkor bízom benne, hogy ha visszatérhetnek a nézők igazán jó futballt láthatnak.

Ozoróczi Gábor: - Győzelemre játszottunk, de ma meg kellett elégednünk az egy ponttal, ami egy NBII-es ellenfél ellen nem rossz teljesítmény. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert az ETO-nak.

Király József: - Mindkét csapat győzelemre játszott.  Megvoltak a helyzeteink, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést, de ezek kihasználása nem sikerült. Így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Megyei I. osztály
Csornai SE – ETO Akadémia 0-0
Jv.: Fuhrmann József

Csorna: Soós – Füleki, Papp R., Kovács-Galavics, Szamosi, Kerékgyáró, Visy D., Balogh Á., Nagy L. (Szalai 53., Bokán 73.), Böcskey, Németh B. (Visy B. 53)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

ETO: Gyurákovics – Vukasovic, Temesvári, Bagi, Szimcso (Hanzli 77.), Vári B., Szabó T. (Múcska 68.), Vitális, Sipőcz (Erdei 62.), Kovács K., Farkas B.
Vezetőedző: Király József

Hajrá Csorna!

 

 

Hirdetés