Hirdetés

Döntetlent játszott a Csornai SE a Bácsa ellen

A nagy labdabirtoklási fölényben játszó Csorna a kapu előterében rossz döntéseket hozott, így döntetlent ért el a nagyot küzdő Bácsa ellen.

Hirdetés

A mérkőzés nagy csornai labdabirtoklási fölényben zajlott, viszont a végén mindig egy-egy pontatlanság közbe csúszott. Ezt a Bácsa Kalmár révén meg is bosszulta, aki egy kontra végén volt eredményes. A Csorna továbbra is nagy nyomás alatt tartotta a bácsai védőket. A 67. percben Visy B. egy átlövésből meg is szerezte az egyenlítő találatot, de ennél többre nem futotta a nagyot küzdő Bácsa ellen.

Ozoróczi Gábor: - Minden túlzás nélkül a játék képe alapján 10-1-re kellett volna nyernünk, de az ilyen mérkőzések miatt is szép sportág a labdarúgás.

Korsós György: - A Csorna a megye I. egyik legerősebb, ha nem a legerősebb csapata. Az egy pont rendkívül értékes ennek tudatában. Nagyon jó mérkőzést láthattunk, mindkét fél a maximumot hozta ki magából.

Megyei I. osztály 22. forduló
Csornai SE – Üstökös FC Bácsa 1-1 (0-0)
Csorna, 2020.04.04
Jv.: Juhász Bálint

Csorna: Soós – Szamosi, Papp R., Kovács-Galavics D., Füleki (Nagy L. 50.), Kerékgyártó, Visy D., Balogh Á., Németh B. (Bokán 62.), Böcskey, Visy B. (Bősze 88.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Bácsa: Ács K. – Szabó Z., Kapa Ma., Schillinger R., Rigó (Katona 67.), Kalmár, Horváth Á., Sipos, Szabó K., Gerencsér (Kiss Á. 89.), Szőke M. (Tóth P. 46.)
Vezetőedző: Korsós György

Gólszerzők: Visy B. (67.) ill. Kalmár (57.)

Kép: Archív: Járeb Jutka, Vitnyéd-Csorna

 

 

Hirdetés