Hirdetés

Kétgólos hátrányból fordított a Csornai SE a Gyírmót ellen

Kétgólos hátrányból, egy félidő alatt háromgólos győzelmet aratott a Csorna a Gyirmót II. csapata ellen.

Hirdetés

Az első félidőben a Gyirmót könyörtelenül kihasználta lehetőségeit és 2-0-s előnyre tett szert. Ezt követően sem adta fel a Csorna, a második játékrészre is úgy jött ki a csapat, hogy 3 ponttal akarnak távozni. Az erőfeszítéseknek meg is lett az eredménye. Előbb az 52. percben Szamosi beadásából Böcskey volt eredményes, majd a csapatkapitány pillanatai következtek. A 62-63. percben előbb egyenlítő, majd az előnyt jelentő találatot is Visy Dániel szerezte. A folytatásban Böcskey még duplázott, így alakul ki a megérdemelt 5-2-es csornai győzelem.

Polyák Gábor: - Szünet utáni gyengébb támadójátékunknak és a pontrúgások utáni figyelmetlenségeinknek köszönhetően megérdemelten nyertek a vendégek.

Ozoróczi Gábor: - 8 nap alatt a 4. mérkőzésünket játszottuk, ami szinte emberfeletti teljesítmény. Ezért is illetve a mai mutatott játék és győzelem miatt is óriási gratuláció ját a srácoknak.

Megyei I. osztály – 23. forduló
Gyirmót FC Győr II. – Csornai SE 2-5 (2-0)
Gyirmót, 20201.04.10
Jv.: Baán Attila

Gyirmót: Iváncsics – Babayigit, Reizer, Széles, Kiss B. (Kovács O. 63.), Somogyi-Bakos (Gál M. 63.), Bagó B., Mayer Á. (Mayer M. 46.), Béli (Görcs 74.), Orbán, Fekete (Hécz A. 77.)
Vezetőedző: Polyák Gábor

Csorna: Soós – Füleki, Papp R., Kovács-Galavics D., Szamosi, Kerékgyártó (Kövecses 85.), Visy D. (Tarcsay 86.), Balogh Á., Nagy L. (Szalai 46.), Böcskey (Bősze 84.), Visy B. (Németh B. 46.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Gólszerzők: Mayer Á. (11.), Bagó B. (36.) ill. Böcskey (50.,75., 83.-bünt.), Visy D. (62.,63.)
Kiállítva: Iváncsics (81.)

 

 

Hirdetés