Hirdetés

Nyert a Csorna és a Kapuvár is

Sok helyzetet kialakítva, magabiztos győzelmet aratott a Csorna a lelkesen küzdő hegykőiek ellen. A Kapuvár idegenben 5 gólt lőtt az Abdának. 

Hirdetés

Nagy csornai labdabirtoklási fölényt hozott a mérkőzés. A találkozó 6. percében Papp Richárd egy pontrúgás következtében volt eredményes, majd ezt egy Böcskey tripla követte. Az ellenfél 2-0-s állásnál Ratatics révén, bár a Hegykő szépíteni tudott, a csornai győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

Ozoróczi Gábor: - Gratulálok csapatomnak. A győzelmet Kerékgyártó Dávid családjának és újszülött kisfiának ajánljuk!

Finta Zoltán: - Gratulálok a Csornának, megérdemelte a győzelmet. Jelenlegi helyzetünkben ennyire futotta. Készülünk a szerdai Pannonhalma elleni mérkőzésre.

Megyei I. osztály – 24. forduló
Csornai SE – FSC Hegykő 4-1 (3-1)
Jv.: Radasics Csaba

Csorna: Soós – Füleki M., Papp R., Kovács-Galavics D., Szamosi, Balogh Á. (Tarcsay), Visy D., Visy B. (Kövecses), Nagy L. (Bokán), Böcskey, Németh B. (Hanzel)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Hegykő: Zsirai, Reseterics, Szalay, Nyerges, Ratatics, Ambrus A. (Kovács-Galavics M.), Ambrus Cs., Bognár S., Stekovics, Kóczán, Holzmann (Mészáros D.)
Vezetőedző: Finta Zoltán

Gólszerzők: Papp R., Böcskey (3)

 

A bajnokság 24. fordulójában idegenben győzött a Kapuvári SE.

A játék képe alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy osztálykülönbség volt a találkozón a két csapat között, ami a gólok számában is megmutatkozott!

Abda SC-VVFK BAU - Kapuvári SE 1-5 Gólszerzőink: Tar Péter(2), Matetits István(2), Fekete Dániel Az U19-es csapat 0-2-es vereséget szenvedett az abdai u19-es csapattól.

 

 

Hirdetés