Hirdetés

Fordulatos mérkőzésen csornai vereség az ETO Akadémia ellen

A találkozó elején az ETO gyorsan megszerezte a vezetést, majd a Csorna még az első félidőben megfordította a mérkőzést. A második játékrészben 3-1-re is vezetett a Csorna Németh B. révén, de az ETO a hajrában három gólt szerezve megfordította az összecsapást.

Hirdetés

Szekeres Adrián:  A mai játékunk alapján nem érdemeltünk volna győzelmet, de a szezonban voltak olyan mérkőzések, amikor viszont igen, ám mégsem úgy alakult a végeredmény. Mondhatjuk azt, hogy a futball rövidtávon igazságtalan, de bízunk benne, hogy hosszútávon igazságos lesz.

Urbán Flórián: - Úgy érzem, olyanok voltunk, mint az futó, aki egy versenyen végig vezetve a mezőnyt tíz méterrel a cél előtt már ünnepelteti magát , aztán index nélkül, a külső sávban valaki beelőzőzött.

NBIII Észak-Nyugati csoport
ETO Akadémia – Csornai SE 1-2 (4-3)
Győr, 150 néző
Jv.: Drabon Barnabás

ETO Akadémia: Kocsis – Buna, Óvári (Nazarov 75’), Csáki (Selyem 75’), Tamás K., Kiss M. (Décsy 65’), Herczeg (Balajthy 87’), Bánáti, Kröhn, Rátonyi (Nagy D. 65’), Mitring. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Csornai SE: Lázár – Veres, Bolla, Papp, Füzi, Márton (Csikai 84’), Kerékgyártó, Somogyi-Bakos, Németh B., Tóth A., Kovács Z. Vezetőedző: Urbán Flórián. 

Gsz.: Kröhn (11’, 79’, 93’), Bánáti (83’) ill. Németh B. (15’, 73’), Veres (34’).

 

 

Hirdetés