Hirdetés

Szoboszlai Dominik lett a 2024-es Eb-selejtezők legjobb játékosa

Az Eredmenyek.com számos statisztikai mutató alapján rakta össze a selejtezősorozat álomcsapatát, amelyben nem csak helyet kapott a magyar játékos, hanem egyenesen a legjobb pontszámot kapta a selejtezőkön pályára lépett játékosok közül. Szoboszlai mellett Mbappé, Bruno Fernandes és Eriksen kapott még legalább 8-as értékelést.

Hirdetés

Az Eredmenyek.com a saját adatbázisából kigyűjtött statisztikák alapján összeállította a "Legjobb XI"-et a 2024-es Eb selejtezői alapján. A játékosoknak legalább 10 percet kellett a pályán tölteniük az értékeléshez, ami lehetővé teszi, hogy pontos és igazságos képet kaphassanak teljesítményükről.

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya 8.4-es pontszámával tűnik ki, ami nemcsak a magyar csapatban, hanem az összes selejtezőben részt vevő játékos között is a legmagasabb lett! A rendszer általánosan 34 különböző egyéni statisztikát vesz figyelembe a végleges értékelés kialakításához, súlyozva a különféle játékelemeket, mint például a gólok, lövések, sikeres passzok, megnyert párharcok, valamint a negatívumokat, pl. a szabálytalanságokat is.

 

 

Hirdetés